Apua peliin

Ohessa on vastaukset muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin.

1) Mitään ei tapahdu, kun yritän avata peliä. Mistä tämä voisi johtua?

Vastaus: Rahalaakso avautuu uuteen ikkunaan, joka täyttää lähes koko näytön. Varmista, että selain sallii ponnahdusikkunoiden avaamisen.

2) Kun yritän avata peliä, minua pyydetään asentamaan jotakin. Mikä se on?

Vastaus: Rahalaakson käyttämistä varten tietokoneellasi pitää olla asennettuna Flash-ohjelma. Se on harmiton ohjelma, joka on lähes jokaisessa uudemmassa tietokoneessa. Voit ladata ja asentaa ohjelman maksutta napsauttamalla tätä linkkiä:

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

3) Miten määritän käyttäjätilin?

Vastaus: Syötä järjestelmään käyttäjätunnus ja salasana, jonka muistat. Lisäksi sinun on valittava jokin hedelmä. Käyttäjätunnuksen ja salasanan pituudella ja sisällöllä ei ole mitään rajoituksia. Huomaa, että sinun on kirjoitettava salasanasi kaksi kertaa. Molempiin kenttiin on kirjoitettava täysin sama salasana.

4) Mistä löydän ohjeita pelin pelaamiseen?

Vastaus: Jos tarvitset ohjeita pelin pelaamiseen, napsauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa pormestaria. Pormestari antaa sinulle neuvoja. Näytössä näkyy lisäksi pieniä ohjeruutuja.

5) Voivatko lapset, jotka eivät osaa vielä lukea, pelata peliä?

Vastaus: Kyllä. Jos tietokoneessa on käytössä äänet, ohjeet pelin pelaamiseen voi kuunnella. Näytössä näkyy ennen pelin alkua myös pieniä ohjeruutuja. Niissä näytetään, mitä pelissä on tarkoitus tehdä.

6) Näkyykö pelissä puhuttu teksti ruudussa myös kirjoitettuna?

Vastaus: Kyllä. Tekstin voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä. Asetusta voi vaihtaa pelin yläreunassa. Napsauta sitä varten kohtaa “näytä teksti”.

7) Onko minun kirjauduttava ulos, kun lopetan pelin pelaamisen?

Vastaus: Ei. Kaikki ansaitut rahat ja kerätyt tavarat tallennetaan automaattisesti. Sinun on vain suljettava selainikkuna, kun lopetat pelin pelaamisen.